Pemierni BIZNIS RUN, kot uvod v športni vikend

Vreme bo vrhunsko
8 oktobra, 2018
Program dogodkov in mikrolokacije
9 oktobra, 2018

Pemierni BIZNIS RUN, kot uvod v športni vikend

Vsako zgodbo je potrebno nekje začeti in tako naj bo tudi z našim premiernim dogodkom, namenjenim podjetjem in organizacijam. Res, da je bilo časa za pripravo in objavo pomembnih informacij malo, a verjamemo, da imamo dobro zgodbo.

Biznis run je štafetni tek, v katerem udeleženci v 2, 3 ali 4 članskih zasedbah, tečejo na trasi razdalje 10 km, ki je speljana v dveh 5 kilometrskih krogih. Trasa je speljana ob morju s pogledom na sončni zahod in poteka iz centralnega prizorišča, na ploščadi pod Hoteli Lifeclas, ob obali, do Marine Portorož in nazaj do prizorišča.

Vsak od udeležencev preteče 2.5 km (če so v štafeti 4 člani) oz eden 5 km ostala 2 po 2.5 km (če so v štafeti 3 člani) in vsak po 5 km (če sta v štafeti samo 2 člana). Tek bo imel tudi humanitarno noto, saj omo za vsak pretečeni km donirali po 1 EUR lokalnemu Lions klubu Zarja Portorož za svoje aktivnosti.

Prijave so odprte TUKAJ in svojo udeležbo lahko potrdiš ZDAJ. Seveda pa lahko ekipo prijavite tudi na dan dogodka (spominske majice za člane štafet ob udeležbi, vam bodo naknadno poslane po pošti).

VABLJENI

Comments are closed.