Nastanitve

Nastanitve v sklopu dogodkov

V sklopu naših športnih dogodkov v Portorožu, ponujamo tudi posebne ugodnosti naših partnerjev pri preživljanju vikenda v Portorožu.
Rezervirajte si športni vikend na obali in ga preživite z nami in našimi partnerji. Verjemite, ne bo vam žal.

HOTEL PIRAN, lociran v središču in biseru slovenskega turizma, Piranu.

30 nasmejanih obrazov, več kot 2600 ur sonca na leto, le pet korakov od morja in več kot 100 let tradicije združuje Hotel Piran v atraktivno točko vsakega popotnika, ki ga pot zanese v najbolj turistično mesto v Sloveniji – Piran. 

KONTAKT: 00386 5 666 71 00, piran@eh.si, SPLETNA STRAN


Vrhunska namestitev, BOUTIQUE hotel Portorose v centru Portoroža,

ki ga navdihuje pristanišče vrtnic, združuje živahno mestno vzdušje, je sinonim za poletje in tempo mediterraneo destinacije.

KONTAKT: 00386 8 201 04 20, e mail: portorose@eh.si, SPLETNA STRAN


Forgotten Garden Apartments & Rooms

Prijetna lokacija FORGOTTEN GARDEN v samem centru Portoroža vas vabi v svoj ambient. Na naši spletni strani lahko kliknete na BOOK NOW in rezervirate svojo oddih v Portorožu. Forgotten Garden Apartments & Rooms, Letoviška pot 11, 6320 Portorož, Slovenija (EU) V kolikor pa bi želeli še dodaten 10% popust,  se lahko obrnete na spodnje kontakte:Tel: +386 41 658 258, Mail: info@forgottengarden.net, Web: www.forgottengarden.net

Prijetno okolje in mirna lokacija


Hostel Europa Portorož

Hostel Europa Portorož se nahaja v samem centru Portoroža, tik ob avtobusni postaji, le 100 metrov od centralne plaže, nudi najcenejšo nastanitev v mestu, odlične cene vrhunska ponudba. Na voljo je 50 udobnih postelj v 9ih tematsko obarvanih sobah po evropskih mestih.

Za rezervacije obiščite našo spletno  stran www.ehp.si ali nas kontaktirajte po telefonu: 0641 96 760. Europa Hostel Portorož, Senčna pot 2 , 6320 Portorož


Bi se radi vključili med ponudnike nastanitev in izpostavili svoje kapacitete?
Kontakt: info@sportoroz.eu