Športni vikend Portorož, uspešno za nami

Kako GRATIS na dogodke Športnega vikenda Portorož
10 oktobra, 2018
Prijave za jubilejni novoletni skok so rekordne
27 novembra, 2018

Športni vikend Portorož, uspešno za nami

Program naših finalnih dogodkov v Portorožu je bil res pester in namenjen vsem starostnim skupinam in pripravljen za vse stopnje pripravljenosti. Če temu dodamo še vrhunsko vreme in prelepe lokacije dogodkov, dobimo mešanico, ki se ji udeleženci tokrat niso mogli upreti.

BIZNIS RUN PORTOROŽ štafetni tek za podjetja in organizacije, je bil organiziran premierno. Nekje je treba začeti in če gledamo zgodbo našega dogodka NOVOLETNI SKOK V MORJE, ko sta prvič na startu stala le dva udeleženca, smo lahko veseli, da jih je tokrat bilo nekaj več. Druženje, zabava, humanitarna nota in prelepa trasa ob morju. Udeleženci so bili zadovoljni, vzdušje je bilo vrhunsko in komaj čakamo naslednjo izvedbo dogodka.

2. NOČNI TEK PORTOROŽ, kot finale serije nočnih tekov v sedmih mestih, smo začeli in zaključili v samem centru Portoroža. Medijska podpora Radia 1 in voditelj dogodka Miha deželak, sta odlično poskrbela, da so udeleženci dobili vse potrebna navodila za tek in informacije v najlepšem možnem stilu. Trase teka za užitek, so speljane ob portoroški promenadi. Edinstven pa je seveda pogled na sočni zahod, ki se dogaja tekom teka.

REZULTATI NT Portoroz 5km ABS

REZULTATI NT Portoroz 10km KAT

REZULTATI NT Portoroz 10 km ABS

 

9. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ-POZDRAV JESENI in letos tudi zaključna prireditev akcije Slovenija kolesari, je tokrat potekala v čudovitem vzdušju, lepem vremenu, idealnih pogojih za kolesarjenje in raznolikih trasah. Kolesarili smo na 4 trasah in sicer 42 km, 56 km, 76 km in nova 126 km, ki so dodobra stestirale formo ob koncu sezone. Preko 500 kolesarjev je sezono zaključilo na najlepši možni način, v soncu in dobri družbi.

Čestitke vsem udeležencem in udeleženkam. Slike še urejamo in bodo objavljene v najkrajšem možnem času na naši spletni strani in FB straneh.

Hvala za udeležbo in se vidimo na naslednjih naših dogodkih

Comments are closed.