Prihaja 16. Novoletni skok v morje

Otvoritev kolesarske sezone bo v Portorožu
13 novembra, 2019
SREČNO IN USPEŠNO 2020
8 januarja, 2020

Prihaja 16. Novoletni skok v morje

Tradicionalni dogodek na novega leta dan, je dogodek, s katerim pričnemo leto in seveda naš najbolj znan dogodek leta. Tudi tokrat bo organiziran, kdaj drugič kot na novega leta dan, v sredo 1.1.2020. Omeniti je potrebno, da je seveda 2. januarja prost dan, nekateri si boste prosto vzeli še v petek 3. januarja in tako imamo lahko 5 kvalitetnih dni za počitek in regeneracijo ter pripravo na tekoče leto, ki bo kot obljubljajo polno novih izzivov.

Lokacija našega dogodka ostaja enaka kot pretekla leta, torej Osrednja plaža v centru Portoroža, ki je tudi najbolj primerna lokacija za izvedbo dogodka teh dimenzij.

Tudi tokrat bomo sledili novemu konceptu dogodka, kjer udeleženci v skupinah po 100 najprej opravijo kvalitetno ogrevanje, potem pa se eden za drugim odpravijo na pomol in gredo v vodo. Eni skočijo na noge, eni se le namočijo, eni se odločijo za bombico, spet drugi naredijo salto. Vsak po svoje.

Najbolj pomembno je seveda to, da vsi sledimo navodilom, ki so objavljeni na uradni spletni strani TUKAJ.

Prijave so odprte in svojo startno pozicijo si lahko zagotovite TUKAJ.

Seznam udeležencev, kjer imamo že preko 200 prijavljenih, si lahko ogledate TUKAJ.

Preostane vam le še to, da poiščete svoje najljubše kopalke, si zamislite odštekan kostum, se prijavite, praznujete novo leto kot se spodobi, in na novega leta dan pridete v Portorož in se udeležite dogodka.

Verjemite nam, ne bo vam žal

Vabljeni