Nočni tek Portorož, ambasadorji se predstavijo

Športni vikend Portorož je pred vrati
October 3, 2018
Ambasadorji Bike festivala se predstavijo
October 5, 2018

Nočni tek Portorož, ambasadorji se predstavijo

Kot vsak večji dogodek, ima tudi Nočni tek Portorož svoje ambasadorje, ki pripomorejo k prepoznavnosti dogodka. Vsak ambasador ima v dogodku svojo zgodbo, ki si jo je prislužil/a s svojimi posebnimi rezultati, prepoznavnostjo ali karizmo.  Zelo smo ponosni, da so tudi oni del našega dogodka.

MITJA KREVS: Večkratni državni prvak in zmagovalec tekov. Hkrati tudi aktualni tekaški trener in vodja tekaške skupine. Oglejte si zgodbo na njrgovi FB strani TUKAJ  in jo podprite z všečkom

MOJCA VRABL: Športna entuziastka in promotorka športa od glave do pete. Hkrati tudi verjetno udeleženka največ športnih prireditev tekom leta. Za Mojco je šport užitek in veselje, zato smo veseli, da je del naše ekipe in dogodkov. Če jo srečate ji pomahajte in verjemite, da vas bo pozdravila z nasmehom in dobro voljo.

MITJA VOLČANŠEK: Tekaški in ultra tekaški fenomen, ki se je pred kratkim udeležil tudi 100 milj dolgega teka v ZDA in svoji dosežki uspešno predstavljal Slovenijo in obalo, od koder prihaja, po svetu. Mitja s svojim novinarskim in športnim delom vsekakor predstavlja šport iz prve roke in ve zakaj se gre. Zato Mitja, kapo dol.

 

Comments are closed.