Ambasadorji Bike festivala se predstavijo

Nočni tek Portorož, ambasadorji se predstavijo
4 oktobra, 2018
Nočni tek Portorož, tek za dušo
6 oktobra, 2018

Ambasadorji Bike festivala se predstavijo

Tudi tokrat smo veseli, da smo k podpori in sodelovanju dogodka pritegnili, poznane osebe iz kolesarskih krogov za katere menimo, da lahko zelo pripomorejo k promociji dogodka. Ambasadorji so praktično iz vseh koncev Slovenije, segajo tudi preko meje in so s svojimi dosežki in prepoznavnostjo del naše zgodbe.

MATEJ LOVŠE, aktualni svetovni prvak med rekreativci in aktivni udeleženec največjih in najbolj znanih slovenskih in tudi tujih kolesarskih dogodkov. Več info o Mateju je na voljo na njegovi FB STRANI TUKAJ.

DEJAN DIDI DEBELAK, rekreativni kolesar iz Maribora in navdušen udeleženec kolesarskih maratonov. S prijatelji se redno udeležuje kolesarskih dogodkov in preizkuša svoje meje. Ko na maratonih ne gre, stisne zobe in iz telesa izstisne svoj maksimum. Kolesarjenje mu predstavlja užitek in zabavo.

MIRAN GABERŠEK, aktivni celjski kolesarski rekreativec, ki je s kolesom navdušil ne le svoje otroke, ampak tudi vse prijatelje. Promotor športa v celjski regiji in ključni igralec v projektu KOLESCE, ki ga je Občina Celje zagnala pred kratkim. Prijatelji zanj pravijo, da je naravni talent za kolesarjenje.

GREGA KOK, ki ga ne le v Kranju, ampak tudi drugod po Sloveniji poznajo kot zagrizenega kolesarja in prav tako vsestranskega kolesarskega navdušenca. Če ne kolesari, pomaga kolesarjem z nasveti ali s tehničnimi popravki koles. Skratka pravi mojster, ki mu ni para.

ROBI JENKO, kolesarski navdušenec, profi tekmovalec, amaterski kolesar…premalo je prostora, da bi opisali vse njegove sposobnosti. Kolesarstvo ima zapisano v genih in v veselje ga je spremljati pri njegovih podvigih, seveda na startu in v cilju. Vmes se odpelje.

VIKTOR SABADIN, kolesarski intuziast iz Hrvaške in reden udeleženec tako hrvaških kot slovenskih kolesarskih dogodkov. Sodeluje na krosih, MTB dirkah, cestnih dirkah in se z veseljem usede na kolo tudi, ko ne gre zares. Za kolesarjenje pravi, da mu je največji užitek

Hvala vam za podporo dogodka in sodelovanje pri promociji našega lepega maratona. Veseli bomo, da boste na dan dogodka tudi kolesarili z nami. Se vidimo

 

 

Comments are closed.