Kolesarji rekordno otvorili novo sezono

Čestitke vsem novopečenim gladiatorjem in gladiatorkam
26 marca, 2019
RIO MARE 3. Parenzana marathon vabi
18 aprila, 2019

Kolesarji rekordno otvorili novo sezono

Otvoritveni kolesarski dogodek akcije Slovenija kolesari je za nami in lahko rečemo, da je 2. GRAN FONDO PORTOROSE presented by FUJI odlično uspel. Zabeležili smo rekordnih 640 udeležencev iz 10 držav. Vreme je res naredilo svoje, saj je bilo na prizorišču prijetnih 20 stopinj in sonce brez oblačka. Kljub manjši modifikaciji daljših tras, saj vzpona na Vižinado ni bilo, so udeleženci vidno utrujeni, a kljub vsemu nasmejani prihajali v cilj.

Slike iz dogodka še urejamo in bodo objavljene tekom dneva na naši FB strani in spletni strani v galerijah spodaj. Objavljamo pa že par slikc za udeležence in tiste, ki so dogodek zamudili.

Tukaj si lahko ogledaš START DOGODKA IZ PRVE VRSTE.

Čestitke tudi novopečenemu lastniku kolesa FUJI GRANFONDO, ki ga je zagotovilo podjetje VELO d.d. iz Ljubljane. Srečneža nam je uspelo razveseliti šele v 15. poskusu žreba, saj so ostali prizorišče že zapustili.

Spodaj so na voljo galerije iz dogodka:

GALERIJA 1. DEL

GALERIJA 2. DEL

GALERIJA 3. DEL

Kolesarsko sezono v naši seriji nadaljujemo v Celju, ko bo na sporedu jubilejni 10. Bike festival Celje. Septembra kolesarimo v Ljubljani, oktobra pa sezono zaključimo ponovno v Portorožu.

Na ostale naše kolesarske dogodek se lahko prijavite spodaj:

10. BIKE FESTIVAL CELJE

8. BIKE FESTIVAL LJUBLJANA

10. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ-FINALNA PRIREDITEV

Se vidimo

 

 

Comments are closed.