RIO MARE 3. Parenzana marathon vabi

Kolesarji rekordno otvorili novo sezono
26 marca, 2019
Rekordna udeležba na teku, ki povezuje
1 maja, 2019

RIO MARE 3. Parenzana marathon vabi

Tekači bomo sezono nadaljevali na definitivno najlepšem slovenskem teku in unikatnem dogodku, ki povezuje dve državi. RIO MARE Parenzana marathon, namreč starta v Kanegri, v sosednji Hrvaški in po trasi starodavne železnice Parenzana, udeležence vodi v Slovenijo. Na voljo so tri trase 6 km, 13 km in 21 km.

Krajša 6 km trasa, udeležence iz Kanegre vodi najprej na mejni prehod Sečovlje in v Slovenijo, kjer se le ta zaključi. Trasa je delno makadamska in delno asfaltne podlage in na dolžini 13 km ponuja prečudovite razglede, ki so jih udeleženci deležni ob poti, ki jih pelje mimo solin, Seče, gostilne Ribič, Kampa Lucija, vse do Marine Portorož, kjer se ta trasa zaključi. Najdaljša 21 km trasa, svojo pot nadaljuje ob promenadi vse do Pirana, kjer se preko klančna nad Bernardinom obrne nazaj proti ciljnem prizorišču, ki je v Marini Portorož.

Prijave so že rekordne in še vedno odprte, zato si lahko svoj nastop zagotovite TUKAJ.

Da pa praznični dan 27. april ne bo samo tekaško obarvan, bomo po dogodku, kje drugje kot v STAZIONE PARENZANA zaključili na Uradnem after party zabavi, kjer nas bo pričakal DJ, radijski voditelji in animatorji in kjer se bomo še naprej zabavali in družili ob izbrani kulinariki in pijači.

Skratka čaka vas dogodek, ki ga ne smete zamuditi in ste vabljeni, da s sabo pripeljete tudi prijatelje in znance. Preverite vse dodatne informacije na URADNI SPLETNI STRANI DOGODKA

Se vidimo

 

Comments are closed.