Za nami je nepozaben dan v Portorožu in Kanegri ter čestitke vsem udeležencem

V Portorožu je bilo rekordno v vseh pogledih
21 marca, 2022
V pričakovanju dogodkov finalnega športnega vikenda v Portorožu
29 septembra, 2022

Za nami je nepozaben dan v Portorožu in Kanegri ter čestitke vsem udeležencem

Prelep sončen dan in vrhunska prireditev je za nami. Ko je z vremenom kazalo predvsem v osrednji Sloveniji zelo slabo, saj je ponekod kar na veliko naletaval sneg, je bilo na obali še v soboto oblačno, precej vetrovno in mrzlo. V nedeljo, ko je bil na sporedu RIO MARE 4. PARENZANA MARATHON, pa kot, da bi nekje zgoraj videli ves naš trud, ki smo ga vložili v dogodek in velika pričakovanja skozi vsa ta leta, ko dogodek ni bil organiziran, je bilo vreme naravnost fantastično.

Kljub vetrovnemu in mrzlemu nedeljskemu jutru, je sonce kaj hitro narisalo nasmeh na obraze naših udeležencev. Kar precej logistike smo imeli, da smo vse udeležence prevozili na startno prizorišče v Kanegro iz Marine Portorož in skoordinirali obe lokaciji ter uskladili vse na mejnem prehodu tako na hrvaški in slovenski strani, ampak nam je uspelo.

Tu gre res velika zahvala policijski ekipi na hrvaški strani in policijski ekipi na slovenski strani, ki sta pomagali pri kvalitetni izvedbi in prečkanju meje. Brez njihove nesebične pomoči, dogodka ne bi uspeli organizirati kot smo ga, zato velika hvala s strani organizatorja in s strani udeležencev, ki so sodelovanje in pomoč v celoti pohvalili.

Prelepe trase in čudoviti razgledi so še enkrat več razlog za nastop na dogodku in verjamemo, da vas nismo razočarali. Še več, sami pozitivni odzivi po dogodku, nam vlivajo moči, da se naslednje leto še bolj potrudimo in nadgradimo prelep tekaški dogodek.

Rezultati iz dogodka so že na voljo TUKAJ.

Slike iz dogodka sproti objavljamo na naši FB STRANI TUKAJ.

Kot ambasadorka dogodka, je tokrat na prireditvi in seveda tudi podelitvi sodelovala tudi najhitrejša slovenka, olimpijka Maja Mihalinec, ki je priravila nekaj nasvetov za udeležence in hkrati opisala svoja olimpijska doživetja, ki jih je kot sprinterka podoživljala s tekači in obiskovalci.

Čestitke najhitrejšim na vseh trasah, vsekakor pa tudi čestitke ostalim, ki ste zbrali pogum in v teh čudni časih podprli dogodek s svojo udeležbo in nastopom. Nenavsezadnje tudi velika zahvala predsedniku Republike Slovenije g. Borutu Pahorju, ki je častno podprl dogodek.

Seveda pa največja zahvala generalnemu pokrovitelju dogodka, blagovni znamki RIO MARE, ki je udeležence razvajala z darili v prijavni vrečki, nagradami in svojimi vrhunskimi produkti, s katerimi smo si povrnili moči na zakuski v cilju in seveda tudi pred startom.

Hvala vsem in se vidimo v kratkem na naših prihajajočih športnih dogodkih.

Koledar le teh je na voljo TUKAJ.

Vabljeni