V pričakovanju dogodkov finalnega športnega vikenda v Portorožu

Za nami je nepozaben dan v Portorožu in Kanegri ter čestitke vsem udeležencem
16 aprila, 2022
Vrhunsko vreme v Portorož na kolesarjenje in tek, privabilo udeležence iz Slovenije in tujine
4 oktobra, 2022

V pričakovanju dogodkov finalnega športnega vikenda v Portorožu

Ta vikend bomo v biseru slovenskega turizma Portorožu, gostili tri, prav posebne dogodke. Prvi RIO MARE 5. NOČNI TEK PORTOROŽ bo finalni dogodek serije Nočni tek Slovenija, ki je letos potekala v Celju, Medvodah, Mariboru, Ljubljani in se zaključi tukaj, na obali. Tokrat se bodo tekači in tekačice zbrali na Osrednji plaži v centru Portoroža in odtekli 5 km ali 10 km na prelepih trasah ob slovenski obali na eni strani do sečoveljskih solin in na drugi strani do hotelov Bernardin. Prijave na dan dogodka in prevzem startnih paketov bo mogoč od 15.00 ure dalje na Osrednji plaži. Ne pozabite, da je prevzem možen z osebnim dokumentom. Pakete pa lahko prevzamete tudi za prijatelje in sotekače oz. tiste, ki jim na dogodek zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne bo uspelo priti.

Drugi BOROTALCO 11. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ bo finalni dogodek serije Bike festival Slovenija, kjer smo na dogodkih v Portorožu, Celju, Ljubljani in sedaj ponovno na obali, gostili kolesarje iz večine evropskih držav in seveda praktično vseh slovenskih mest. Start in cilj dogodka bo tokrat pred recepcijo Kampa Lucija, od koder se bodo udeleženci v nedeljo 2. oktobra ob 11.00 uri, podali na 4 trase in sicer 42 km, 56 km, 76 km in 126 km, ki udeležence vodijo preko mejnega prehoda na Hrvaško vse do Buzeta, kjer ima najdaljša trasa tudi obrat in nazaj v Portorož, kjer bo cilj in zaključek dogodka. Prijave na dan kolesarjenja bomo sprejemali v restavraciji Kampa Lucija TAKAMAKA od 8.00 ure dalje, kjer bo tudi prevzem startnih številk.

Na voljo bo tokrat tudi tretji dogodek, štafetni BIZNIS RUN PORTOROŽ, kjer imajo možnost udeleženci odtečt v štafetni zasedbi 2, 3 ali 4 tekačev traso 10 km. Tek bo organiziran v sklopu nočnega teka s startom na Osrednji plaži v soboto, 1. oktobra, ob 18.00 uri in je namenjen druženju, teambuildingu in nastopu tistih udeležencev, ki so manj pripravljeni in radi v sklopu podjetij in organizacij, sodelujejo na tovrstnih dogodkih.

Prijave za vse dogodke bodo seveda možne tudi na dan izvedbe dogodka, zato ste prisrčno vabljeni v Portorož. Vreme bo 🙂