V letu 2023 vam želimo čim več zdravja in športne rekreacije

Novost med športnimi dogodki na obali
10 decembra, 2022
BIOSTEEL 17. Novoletni skok v morje, ponovno napolnil Portorož
9 januarja, 2023

V letu 2023 vam želimo čim več zdravja in športne rekreacije

Ko se staro leto poslavlja in je novo leto tik pred vrati, vsi nestrpno pričakujemo kaj bo vse skupaj prineslo. Je pa to seveda tudi čas, ko se obrnemo nazaj in pogledamo kaj vse se je zgodilo letos, hkrati pa je pomembno, da pogledamo tudi naprej in si zastavimo cilje.

Mi vam želimo, da boste čim bolj zdravi in se posledično tudi čim več rekreirali in seveda naredili nekaj za svojo dušo in telo. Privoščite si dovolj rekreacije in seveda tudi dovolj počitka, razvajanj in veselja. Vse gre z roko v roki in včasih je vse skupaj podobno sestavljanki, kjer lahko imamo večino kosov sestavljenih, ampak manjka tistih nekaj par za celoto. Verjamemo, da boste tudi sami našli par teh kosov in v 2023 zažareli kot se le da.

Vabimo vas na naš prvi dogodek, ki ga bomo organizirali po 1095 dneh odkar je bil nazadnje organiziran in sicer BIOSTEEL 17. NOVOLETNI SKOK V MORJE, ki bo na novega leta dan 1. januarja, na Osrednji plaži v centru Portoroža. Verjemite nam, to bo ponovno spektakel brez primere in definitivno najbolj pozitiven dogodek na novega leta dan.

V februarju nadaljujemo s premiernim PARENZANA ULTRA VIKENDOM (18. in 19.2.), kjer bomo gostili kolesarski PARENZANA GRAVEL RACE (30 km, 60 km, 97 km) in tekaški PARENZANA ULTRA TRAIL (30 km, 60 km, 97 km) dogodek na trasi Parenzane in sicer iz smeri Poreča proti Portorožu.

V marcu (25. in 26.3) pa seveda tradicionalno sezono odpremo s kolesarskim GRAN FONDO PORTOROSE (42 km, 56 km, 76 km, 126 km) in tekaškim PARENZANA MARATHONOM (6 km, 13 km, 21 km) dogodkom.

Podroben koledar je na voljo TUKAJ.

Ne pozabite, da je kar nekaj startnin za dogodke cenejših do 31.12.2022. Prihranite nekaj eur za pivo ali dva v cilju in si svoje dogodke in želje zastavite ZDAJ. Prijave za vse dogodke sonamreč odprte.

SREČNO 2023