BIOSTEEL 17. Novoletni skok v morje, ponovno napolnil Portorož

V letu 2023 vam želimo čim več zdravja in športne rekreacije
30 decembra, 2022
Premierna dogodka sezone bosta GRAVEL RACE in ULTRA TRAIL
21 januarja, 2023

BIOSTEEL 17. Novoletni skok v morje, ponovno napolnil Portorož

Naš prvi dogodek leta, dogodek, na katerega smo čakali dobesedno 1095 dni, je uspešno za nami. Tradicionalni BIOSTEEL 17. Novoletni skok v morje je tokrat minil v vrhunskih razmerah z rekordnimi temperaturami morja. Preko 14 stopinj v vodi in preko 14 stopinj na kopnem je bilo dovolj, da se je dogodka udeležilo 445 udeležencev, ki jih je na kopnem bodrilo preko 4.000 gledalcev.

Sicer ni bilo sončnega vremena brez oblačka, kot smo ga vajeni iz preteklosti, je bil pa ta dan še najlepši dan v zadnjih 14 dneh in tudi en dan po dogodku je Portorož zajela megla, oblaki in rosenje. Imeli smo srečo, ampak sreča spremlja hrabre in vztrajne.

Najbolj pozitiven dogodek je za nami in tako smo srečno in uspešno začeli novo leto 2023. Vsem skupaj želimo veliko zdravja in osebne sreče, predvsem pa volje in zagnanosti, ki je potrebna za udeležbo in udejstvovanje na športnih dogodkih.

Vse slike, videi in reportaže so na voljo na naši FB STRANI TUKAJ.

Še enkrat hvala predvsem Občini Piran in Okolju Piran, ki sta zagotovila izvedbo dogodka. Hvala pa tudi partnerjem in pokroviteljem, ki so sodelovali pri izvedbi: BIOSTEEL, VIDIM očesni center, Avtohiša Real, Eurotas hoteli, Zlatarna Celje, CHIO CHIPS, TUBORG, SHARK, EUROPA HOSTEL in celotni ekipi reševalcev iz vode, potapljačev, rediteljev, zdravstvenega osebja in organizatorjev. Brez vas nam nikoli ne bi uspelo.

Veseli smo lahko, da je dogodek minil brez vseh zapletov in da nismo zabeležili nobene nesreče, poškodbe ali druge nevšečnosti, kljub temu, da je bil tudi tokrat Portorož napolnjen do zadnjega kotička.

Preveri koledar naših ostalih športnih dogodkov TUKAJ, označi si datume in se vidimo v kratkem.

SREČNO