Vremenska napoved za vikend je vrhunska

Program dogodka GRAN FONDO PORTOROSE in pomembne informacije
21 marca, 2023
Otvoritveni tekaški dogodek sezone, uspešno za nami
28 marca, 2023

Vremenska napoved za vikend je vrhunska

Priprave na otvoritvene dogodke v Portorožu se približujejo in vreme se boljša. Napoved za prihajajoči vikend je naravnost vrhunska. Seveda pa so vse prireditve organizirane v VSAKEM VREMENU, da ne bo potem izgovorov, nisem vedel, sem mislil…

Spodaj še enkrat objavljamo časovnico za prevzem startnih številk za oba dogodka. Ne čakajte do zadnjega trenutka in PRIDITE NA PRIZORIŠČA PRAVOČASNO.

PREVZEM STARTNIH ŠTEVILK RIO MARE 5. PARENZANA MARATHON
Pred startom boste prevzeli samo številke in bone za eventuelni avtobusni prevoz. Prevzem startnih številk bo možen v naslednjih terminih:

  • petek 18.00 do 20.00 ure v Kampu Lucija
  • sobota 7.00 do 10.00 v Kampu Lucija
  • na lokacijah startov cca 30 minut pred predvidenim startom

PREVZEM STARTNIH ŠTEVILK BOROTALCO 4. GRAN FONDO PORTOROSE
Pred startom boste prevzeli samo startne številke, ki si jih boste pripeli na krmilo spredaj. Startnih številk ne prepogibajte in ne lepite ali pripenjajte zadaj ali na sedežno oporo. Številke naj bodo spredaj na krmilu. Prevzem startnih številk bo možen v naslednjih terminih:

  • petek 24.3., od 18.00 do 20.00 ure v Kampu Lucija
  • sobota 25.3., od 17.00 do 20.00 v Kampu Lucija
  • nedelja 26.3., Kamp Lucija od 7.00 ure do 30 minut pred startom

Vsi prevzemi so možni z osebnim dokumentom. V teh terminih bodo možne tudi nove prijave na dogodke. Če boste prevzemali pakete za druge s sabo prinesite kopijo njihovega osebnega dokumenta. Za klube in društva imejte s sabo seznam članov.

SE VIDIMO