Program dogodka GRAN FONDO PORTOROSE in pomembne informacije

Program dogodka PARENZANA MARATHON in pomembne informacije
21 marca, 2023
Vremenska napoved za vikend je vrhunska
23 marca, 2023

Program dogodka GRAN FONDO PORTOROSE in pomembne informacije

Naš otvoritveni cestno kolesarski dogodek sezone BOROTALCO 4. GRAN FONDO PORTOROSE by Gran Fondo World Tour, se nezadržno približuje, zato spodaj pomembne informacije, ki vam bodo olajšale logistiko in pripravo na dogodek. Kolesarjenje, bo le še smetana na tortici, ki smo vam jo pripravili za ta vikend.

PREVZEM STARTNIH ŠTEVILK
Pred startom boste prevzeli samo startne številke, ki si jih boste pripeli na krmilo spredaj. Startnih številk ne prepogibajte in ne lepite ali pripenjajte zadaj ali na sedežno oporo. Številke naj bodo spredaj na krmilu. Prevzem startnih številk bo možen v naslednjih terminih:

  • petek 24.3., od 18.00 do 20.00 ure v Kampu Lucija
  • sobota 25.3., od 17.00 do 20.00 v Kampu Lucija
  • nedelja 26.3., Kamp Lucija od 7.00 ure do 30 minut pred startom

START
Start dogodka bo skupinski točno ob 11.00 z zaprto vožnjo skozi Portorož in do slovenskega in hrvaškega mejnega prehoda. Od tam dalje trase potekajo po Hrvaški od koder se vračate po označeni trasi do cilja in centralnega prizorišča, ki je v Kampu Lucija pri restavraciji TAKAMAKA

PARKIRANJE
Parkiranje za udeležence je na obstoječih parkirinih mestih v Portorožu in sicer po ceniku Okolja Piran in Občine Piran. Smo pa pripravili posebno ceno za parkiranje v Kampu Lucija, ki bo na voljo za 5 EUR/DAN direktno na centralnem prizorišču in par 100 m od starta. Število mest tu je omejeno.

PREVZEM STARTNIH PAKETOV, SPOMINSKIH MAJČK, MEDALJ…
bo organiziran ob prihodu v cilj, kjer bomo tudi poskrbeli za vaše prazne želodčke.

SEZNAM PRIJAVLJENIH, PLAČANIH, PRIJAVE NA DAN DOGODKA
Seznam prijavljenih in plačanih na dogodek je objavljen TUKAJ. Kar nekaj je plačil za katere ne vemo komu pripadajo, saj je nekdo plačeval za nekoga iz nekega računa…Kar smo razvozlali smo potrdili, kar nismo in ste plačilo izvedli, javite, da uredimo še do prevzema, da ne bo potem zapletov in nepotrebne slabe volje. Vse info posredujte na naš e naslov info@sportoroz.eu

VREME
Vreme bo in prireditev bo v vsakem vremenu. Smo vam pa naročili sonček in prijetne kolesarske temperature za marec. Če pa bo proti koncu dogodka padla kakšna kapljica pa vedite, da vsega pač ne moremo urediti.

DODATNA DELA NA CESTI, SPREMEMBA SMERI STARTA IZ LUCIJE, SPREMEMBA NA RELACIJI BUJE-PLOVANIJA
Pri dodatnem ogledu tras v Sloveniji in lokacij preko meje ter sestanku s Hrvaško policijo smo pripravili potrebne manjše spremembe za lažjo in boljšo izvedbo dogodkov. Mikrolokacije s slikami bomo še objavili. Na dan dogodka pa dodatno označili in z reditelji ustrezno komunicirali pri usmerjanju, da bodo zadeve tekle kot morajo.

Se vidimo v kratkem